top of page
Lobby Bench

Burness Paull, Aberdeen

Working closely with client Burness Paull LLP, designs were developed for their new Aberdeen office, a fit out of the 2nd Floor of 2 Marischal Square, Aberdeen.


The design originates from the brand ethos of Burness Paull LLP and reflects the qualities that they aspire to as an organisation. The project aims to encourage staff to return to the office post pandemic and to use the office in new ways, promoting hybrid working and collaboration.


To this end, the office incorporates a large hybrid working lounge, staff café kitchen and dining area, acoustic meeting pods and dedicated desk areas. On the client side, a multi-functional client suite provides meeting spaces, a generous client lounge and welcoming reception space that doubles as an event space for corporate hospitality and client events.

The project has been extremely well received by the client and has led to a near 100% return to office working for staff to the extent that additional desks have been added to increase capacity.

Shortlisted for the BCO Regional Awards 2024 in the Fit-Outs Under 2500m2 Net category

Client: Burness Paull LLP
PM: PMP Ltd
Contractor: SJS Property Services
Architect and Interior Designer:
Ross Ellis Stewart Architect
MEP Engineers:
Troupe Bywaters & Anders
Area: 9,500 sq ft
Complete: July 2023
Office Reception
Collaboration Lounge
Staff Cafe Kitchen
Meeting Room
Staff Cafe Kitchen
Acoustic Pods
bottom of page